Nadat de laatste Herfskampioenschaps wedstrijd was gevist werd duidelijk dat Hans Vissers met 6 punten deze reeks van 3 wedstrijden had gewonnen en Herfstkampioen werd op de voet gevolgd door Peter Kirkels met 9 punten en William Scheenen met 11 punten.

Na deze bekendmaking tijdens de laatste Zomercompetitie wedstrijd werd ook de Clubkampioen 2023 van HSV De Noordervaart bekend gemaakt, een competitie over 26 wedstrijden.
Het was Peter Kirkels die de nieuwe Clubkampioen van HSV De Noordervaart is geworden, 2e in het kampioenschap werd Hans Vissers en 3e Huub Peters.

Heren , allen proficiat!!!

Vanaf deze kant ook een groot dankwoord aan de wedstrijdcommissie en allen die mee hebben gewerkt aan het welslagen van dit seizoen, chapeau!!!

In het midden de nieuwe Clubkampioen HSV De Noordervaart 2023 Peter Kirkels geflankeerd door Hans Vissers die 2e werd( rechts) en Huub Peters die 3e werd( links).

Vandaag weer een mooie opkomst (32 deelnemers) voor de 26e en laatste wedstrijd van 2023.  In tegenstelling tot vorige week was het in het A vak vandaag echt schrafelen om een visje te vangen. In het B vak werd deze keer redelijk gevangen met een paar hoge  uitschieters. 

Het was Joep Vissers die vandaag een mooi net voorn wist te vangen en zijn vak alsook de wedstrijd wist te winnen. In het andere vak was het Hans Vissers die zijn vak wist te winnen. 

In het vak van Joep werd Jan Beijers 2e  (waar zat de vis?) en werd Ruud Flipsen 3e. In het vak van Hans werd Rene Schattorie 2e en werd Marc Dorssers 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de eindstand kun je vinden op onze site.  

Herfstkampioen over 3 wedstrijden werd Hans Vissers met 6 punten. 2e werd Peter Kirkels met 9 punten en 3e werd William Scheenen met 11 punten.  

De zomercompetitie over 26 wedstrijden (min 3 slechtste resultaten) waaraan in totaal 45 vissers deelnamen werd gewonnen door Peter Kirkels met 90 punten. 2e werd Hans Vissers met 95 punten en 3e werd Huub Peters met 107 punten. Hierbij mag vermeld worden dat nr 1-2-3 een waardebon t.w.v. 79 euro kregen van Kroon huidinstituut. 

We hebben een prachtig visseizoen achter de rug. De opkomst was gemiddeld boven de 30 deelnemers per wedstrijd. Na de laatste wedstrijd en prijsuitreikingen kregen alle deelnemers die 16 wedstrijden of meer gevist hadden een goed gevulde levensmiddelentas met nog een waardebon van de Jumbo. We kunnen zeggen dat het een zeer geslaagd seizoen was. Dit gaan we proberen te evenaren in het seizoen 2024. 

Groet wedstrijdcommissie Jan en Peter. 

Vandaag weer een mooie opkomst (31 deelnemers) voor de 25e wedstrijd van 2023.  In het A vak werd redelijk goed gevangen. In het B vak een paar vissers die redelijk vingen en voor de rest was het schrafelen voor een visje. 

Het was Juul Slabbers die vandaag een mooi net voorn wist te vangen en zijn vak alsook de wedstrijd wist te winnen. Voor de 2e keer op rij pakt een visser die een keer meedoet nummer 1.  In het andere vak was het Hans Vissers  (op de staart) die zijn vak wist te winnen. 

In het vak van Juul werd Joep Vissers 2e en werd Jan Martens 3e. In het vak van Hans werd Peter Kirkels 2e en werd William Scheenen 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de 3e herfstwedstrijd JD Floats op de Noordervaart. We hopen weer op een grote opkomst. Dit is tevens de laatste wedstrijd van de zomercompetitie. Alle deelnemers die 16 wedstrijden of meer hebben gevist worden getrakteerd op een mooi gevulde levensmiddelentas. Die middag (22 okt) is er een BBQ in onze kantine en op het  terras. Kijk op de winterapp voor meer informatie

Vandaag weer een mooie opkomst (36 deelnemers) voor de 24e wedstrijd van 2023. Afgelopen week werd er goed gevangen op het parcours. Maar vandaag viel het op de meeste plaatsen erg tegen. In het begin wat vis en dan was de vis weg of op. 

Het was Rob van der Meer die vandaag flink uithaalde met 4 dikke platten. Rob is vorige week 80 geworden en heeft zich vandaag getrakteerd door zijn vak alsook de wedstrijd te winnen. Nogmaals proficiat. In het andere vak was het Wim van Lier die zijn vak wist te winnen. 

In het vak van Rob werd Jan Nijssen 2e en werd Peter Kirkels 3e. In het vak van Wim werd William Scheenen 2e en werd Ruud Flipsen 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de 2e herfstwedstrijd JD Floats op de Noordervaart. We hopen weer op een grote opkomst. 

Vandaag weer een mooie opkomst (een record 36 deelnemers) voor de 23e wedstrijd van 2023.  

Het was vandaag moeilijk vissen op de vijver. De platten hadden er niet zo’n zin in en je moest al Jan heten om een redelijke kans te maken. Eerste 3 in de uitslag waren Jannen. Ook de kleine vis was vandaag moeilijk te vangen. Zoals altijd komt er toch een winnaar uit de bus.  

Het was Jan Beijers die het hoogste gewicht bij elkaar ving en zijn vak alsook de wedstrijd won. 

In het andere vak was het Jan Nijssen (met maar 10 gram minder) die zijn vak won. 

In het vak van Jan B werd Toon v Oijen 2e en Alfons Hausser 3e. In het vak van Jan N werd Jan Martens 2e en Peter Kirkels 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de eerste herfstwedstrijd van JD Floats op de Noordervaart achter de hoge bomen. We hopen weer op een grote opkomst.                       

Team Topcompetitie

Afgelopen weekend , 23/24 september was er weer het laatste weekend van de Team Topcompetitie. Zoals gebruikelijk de laatste jaren wordt deze wedstrijd op het Lateraalkanaal gehouden nabij Horn. Van onze vereniging doen er ook een paar vissers mee, verdeeld over een paar teams. Zo viste Danny Flipsen op de zaterdag voor Team Limburg 1 een 7 in zijn vak met 4330 gram en Charlie van Rhee met Team Limburg 2 een 3 in zijn vak met 5180 gram. Mat Leunissen, vissend voor Lemmens Diest viste dit weekend niet. Op de zondag viste Danny een 10 in zijn vak met 1900 gram en Charly wederom een 3 in zijn vak met 3440 gram.
Nadat de wedstrijd van zondag vervist was werd het eindklassement bekend van deze Team Topcompetitie zowel individueel als team.
Bij de Teams werd HSV De Karper uit Voerendaal 1e, met Ramon Pasmans. Het Team Limburg 2, met Charly van Rhee, werd 3e en Danny Flipsen met het team Limburg 1 werd 5e en Mat Leunissen met het team werd 13e in het eindklassement.

Voor wat betreft het individuele klassement, over 6 wedstrijden, werd Charlie van Rhee 6e, een prima prestatie, Danny Flipsen werd 25e en Mat Leunissen werd 80e.

Vandaag weer een mooie opkomst (28 deelnemers) voor de 22e wedstrijd van 2023. Er werden vandaag door een aantal vissers mooie gewichten en dikke voorns gevangen. Helaas zijn er plekken bij waar veel plantengroei staat en dan wordt het moeilijk. Het was Jan Martens die vandaag met een uitschieter (hoog gewicht) zijn vak en de wedstrijd won (dit al voor de 2e wedstrijd na elkaar). In het andere vak was het William Scheenen die daar met een uitschieter maar met een beetje minder gewicht zijn vak won. 

In het vak van Jan werd Peter Kirkels 2e en Ad van Doormalen 3e. In het vak van William werd Mat Pijnenburg 2e en Albert van Laanen 3e.  

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Eye on Sign beletteringen op visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst.  

Team van het Jaar competitie.

17 october werd er weer een wedstrijd gevist op het Lateraal kanaal ditmaal, in het kader van deze competitie.
Van onze vereniging doen er verschillende mee. Charlie van Rhee( met Team Limburg 2 dat overigens 8e werd met het Team deze wedstrijd) wist zijn vak te winnen, Danny Flipsen werd 3e in zijn vak met Team Limburg 1 dat ook 1e werd met het Team in deze wedstrijd, Mat Leunissen, vissend voor De Voorn werd 11e in zijn vak en met het Team deze wedstrijd ook 11e.
Tegen het einde van het jaar wordt er de laatste en beslissende wedstrijd vervist en zullen we weten welk team deze competitie dit jaar op zijn naam heeft geschreven, alvast veel succes toegewenst!!

NK Feeder Individueel.

Op hetzelfde water als waar het NK Individueel werd gevist, Kanaal door Voorne, maar dan een week later werd het NK Individueel Feeder vervist.
Van onze vereniging deden 2 leden mee maar zij konden geen rol van betekenis spelen om de ere plaatsen.
Juul Slabbers werd 8e in het eindklassement en Charlie van Rhee werd 35e .
Volgend jaar weer misschien nieuwe kansen.

Op het Kanaal door Voorne tussen Hellevoetsluis en Geervliet was er geen succes voor onze Meijelse vissers. Ramon Pasmans werd 7e, Charlie van Rhee 15e, Hans Vissers 25e, Juul Slabbers 32e, Kevin Veltmans 37e, Huub Verheijden 60e, Erwin Kirkels 76 en Ruud Flipsen 82e.
Volgend jaar nieuwe ronde en nieuwe kansen.

Vandaag weer een mooie opkomst (29 deelnemers) voor de 20e wedstrijd van 2023. Het was vandaag veel beter dan 2 weken geleden op de Noordervaart. Er werden op veel plekken mooie voorn gevangen. Op de ene stek wat meer dan op de andere. In totaal werd er vandaag ongeveer 55 kg vis gevangen.  

Vandaag was het Albert van Lanen die het hoogste gewicht wist te behalen en zijn vak alsook de wedstrijd won. In het andere vak was het Peter Kirkels die zijn vak won. 

In het vak van Albert werd William Sheenen 2e en Noud van Dijk 3e. In het vak van Peter werd Hans Vissers 2e en Huub Peters 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Mat Peeters op visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst. 

Vandaag weer een mooie opkomst (28 deelnemers) voor de 19e wedstrijd van 2023. Voor de hogere gewichten moest je wel aan de andere kant van de vijver bij de lagere nummers zijn. Het valt de laatste tijd ook op dat er steeds meer zeelt(jes) worden gevangen. Dit is allemaal eigen kweek want er zijn al meer dan 15 jaar geen zeelten meer uitgezet.  

Vandaag was het Hans Vissers die zijn vak en ook de wedstrijd won. Voor Hans alweer de 6e vakwinst dit seizoen. In het andere vak was het Hay van Oyen die zijn vak won. 

In het vak van Hans werd Toon van Oyen 2e en Danny Flipsen 3e. In het vak van Hay werd Gerrit van de werf 2e en Wim van Lier 3e.  

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Jumbo Phicoop op de Noordervaart. We hopen weer op een grote opkomst. 

Vandaag weer een mooie opkomst (23 deelnemers) voor de 18e wedstrijd van 2023. Deze keer wat minder deelnemers omdat een aantal vissers op het open Nederlands kampioenschap dobbervissen voor teams in Almere moesten vissen. Het team van Noordervaart 1 haalde daar een mooie 5e plaats.

Terug naar de wedstrijd op de Noordervaart. De vangsten vielen vandaag tegen maar het was Albert Trines die met een mooi gewicht zijn vak en ook de wedstrijd won. In het andere vak was het Mat Pijnenburg die zijn vak won (ook Mat wint 2 keer na elkaar zijn vak).

In het vak van Albert werd het Hans Vissers 2e en Huub Peters 3e. In het vak van Mat werd Johnny van Lieshout 2e en Noud van Dijk 3e.

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Dre Derikx Boomkwekerijen op visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst.

Nederlands Kampioenschap voor Teams.

Gisteren, zondag 27 augustus, was er op de Lage Vaart, waar ook de Jeugd zaterdag hun NK gevist hadden, het Nederlands Kampioenschap voor Teams.
Van onze vereniging deed het Team van HSV De Noordervaart 1 mee en zij werden 5e in het eindklassement. William Scheenen werd 6e in zijn vak met ruim 4300 gram, Peter Kirkels ook 6e met 5170 gram, Charlie van Rhee ook 6e met 5590 gram, Kevin Veltmans met 5680 gram werd 8e in zijn vak en Jan Martens werd 9e in zijn vak met 3560 gram.
Danny Flipsen, vissend voor Team Limburg 1 behaalde een 7 in zijn vak met 4290 gram en zij behaalde een 7e plaats in het eindklassement.
Wat opviel is dat er 3 Limburgse Teams bij de eerste 7 zaten in het eindklassement!!
Goed gevist en volgend jaar nog beter( indien men zich natuurlijk kwalificeert middels de selectie wedstrijden)!!!

Afgelopen zaterdag was er het NK Jeugd op de Lage Vaart nabij Almere. Van onze vereniging deden Sem Peters en Stef van Grimbergen mee met dit Kampioenschap. Stef had de pech dat hij, door de vele plantengroei, niet echt fatsoenlijk kon vissen. Er moest nog iemand aan te pas komen die met een waadpak het water in moest om zijn plek schoon te maken. ( en het was niet alleen bij Stef zo:) Dat de organisatie hier niet op anticipeerde mag met recht een aanfluiting genoemd worden, dit was al weken van te voren bekend. Stef eindigde in zijn categorie op en 31 plaats met rond de 700 gram: volgend jaar weer nieuwe kansen Stef!!!
Sem Peters behaalde met een gewicht van om en nabij 2500 gram een 2e plaats in zijn vak en werd in zijn categorie 4e in het eindklassement, een puike prestatie!!!

Al met al een zeer leerzame ervaring voor Stef en Sem die voor het eerst meededen aan een Nederlands Kampioenschap voor de Jeugd en nu het aankomend jaar veel vissen en veel leren van onze oudere meer ervaren vissers en dan zal het volgend jaar stukken beter gaan, ga zo door jongens en misschien is dit ook weer een inspiratie voor andere jongens en meisjes om volgend jaar ook meet te doen met de viscursus en wedstrijden voor de jeugd van HSV De Noordervaart om zodoende ook een keer mee te mogen doen aan een Nederlands Kampioenschap!!!

Rabobank Club Support.

Ook HSV De Noordervaart doet mee aan deze actie!!!

Stem vanaf 4 september op
clubs uit jouw eigen buurt.Iedereen verdient een club.
 


Als lid van Rabobank maak je een verschil in je eigen buurt. Zo kun je als lid meebeslissen welke clubs, verenigingen en initiatieven we steunen. Om op de hoogte te blijven van mooie maatschappelijke projecten ontvang je ons ledenmagazine Rabo &Co uit je eigen regio. En als lid van Rabobank beslis je ook mee wie jou vertegenwoordigt in de lokale ledenraad. Zo staan we als bank dicht bij de maatschappij. Je bent vanaf nu lid in je eigen buurt. Vanaf nu ben je lid van de regio waar je op dit moment woont. Eerder was dit niet zo. We hebben dit nu in onze ledenadministratie goed gezet. Wil je liever lid blijven van je vorige regio?  Stem vanaf 4 september op clubs uit jouw buurt. Rabo ClubSupport investeert in tienduizenden clubs en verenigingen. Zo helpen we clubs bijvoorbeeld om duurzamer en toegankelijker te worden. Wil je clubs of verenigingen uit jouw buurt helpen? Dat kan! Van 4 tot en met 26 september kun je stemmen op je favoriete clubs uit jouw buurt.

DUS: geef je stem aan HSV De Noordervaart en steun onze Jeugd afdeling, alvast hartelijk dank!!!

Op Zaterdag 19 augustus was er weer de jaarlijkse Vriendenkringwedstrijd en deze keer was HSV De Noordervaart gastheer.
Met 28 deelnemers was het gezellig druk aan de vijver. Het was John van Gullik die met 5350 gram 1e werd, John proficiat, 2e werd Martijn Roefs met 4140 gram, 3e Sjaak Beeks 4190 gram,, 4e Sjra Dorssers 3660 gram, 5e Robert Storms met 3260 gram, 6e Gerard van Eijk met 3100 gram, 7e Albert van Lanen 2420 gram, 8e Gerard de Bakker 1980 gram, 9e Hans Vissers en Alfons Hauser met 1920 gram, 11e Albert Trines met 1720 gram, 12e Johan v/d Moosdijk 1640 gram, 13e Jan Klein Zieverink met 1660 gram, 14e Joep Vissers met 1600 gram, 15e Rene Schatorie 1600 gram, 16e Mark Dorssers 1280 gram, 17e Theo Janssen 1330 gram, 18e Kees Kroon 1270 gram, 19e Hein Kees 1230 gram, 20e Wiel Heldens 850 gram, 21e Mat Sanders 1090 gram, 22e Will Rutter 550 gram, 23e Rob v/d Meer 960 gram, 24e Ger Weijers 360 gram, 25e Herman de Werdt 270 gram, 26e Toon van Oijen 90 gram, 27e Marcel Kees 180 gram, 28e Piet Roefs 0 gram.
Volgend jaar is HSV ‘T Tipke uit Valkenswaard weer gastheer, dus tot volgend jaar!!!

Vandaag weer een mooie opkomst (28 deelnemers) voor de 17e wedstrijd van 2023. De vangsten van de vorige dag gaven een goed gevoel voor de zondag. Het was prachtig weer en zeker aan de kant van de lage nummers, heet zo pal in de zon. Er werden vandaag maar liefst 35 stuks dikke vis gevangen (platte en zeelt). Het was Mat Pijnenburg die met 8 platten het hoogste gewicht had en de wedstrijd won. In het andere vak was het Hans Vissers die zijn vak won, dit al voor de tweede wedstrijd achter elkaar.   

In het vak van Mat werd Sjra Dorssers  2e en Huub Peters 3e. In het vak van Hans werd Jan Martens 2e en Johnny van Lieshout 3e 

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Alterna op de Noordervaart. We hopen weer op een grote opkomst. 

Aanstaande zaterdag is visvijver De Donk gesloten van 07:00 – 13:00 uur ivm de Vriendenkringwdstrijd.
Daarna is de vijver weer open voor te vissen!!

Vandaag weer een mooie opkomst (30 deelnemers) voor de 16e wedstrijd van 2023. Het oefenen door de week op de N’vaart gaf iedereen hoop om veel vis te vangen. Helaas was de vis niet op elke plek in grote aantallen aanwezig. In begin wat vis en dan schrafelen om een visje te vangen. Dat lukte aan de rechterkant van het weegske beter dan aan de linkerkant. Hier werd nog redelijk wat vis gevangen. Het was Peter Kirkels die met 135 stuks,  waaronder 100 rietvoorntjes, het hoogste gewicht had en de wedstrijd won. In het andere vak was het Hans Vissers die zijn vak won. 

In het vak van Peter werd Ruud Flipsen 2e en William Scheenen 3e. In het vak van Hans werd Noud van Dijk 2e en Mark Dorssers 3e 

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Lavendel plus op visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst. 

Vanaf 4 september is het weer mogelijk om bij Peelpaviljoen Onze Stek (Forellenvijver) in Meijel een dagvergunning of normale vergunning te kopen van HSV de Noordervaart.

Adres:

PeelPaviljoen Onze Stek

Katsberg 26

5768 RH Meijel

Openingstijden: We zijn geopend vanaf 10:00

Vandaag weer, ondanks veel regen, een mooie opkomst (29 deelnemers) voor de 15e wedstrijd van 2023.  Het blijft moeilijk om op de vijver platte te vangen. Ook de kleine vis  wordt weinig gevangen. Aan de parkeerplaatskant enkele plekken waar redelijk wat voorntjes en blieken worden gevangen en aan de andere kant hier en daar een platte. Wim van Lier wist van allebei meerdere te vangen en won de wedstrijd. In het andere vak was het Huub Peters die zijn vak won met een platte en wat mooie voorns erbij. 

In het vak van Wim werd Peter Kirkels 2e en ook Ad van Doormalen 2e met hetzelfde gewicht. In het vak van Huub werd Geert de Bakker 2e en Arthur Mroz 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van de Heere van Meijel op de Noordervaart. We hopen weer op een grote opkomst. 

Vandaag weer een mooie opkomst (32 deelnemers) voor de 14e wedstrijd van 2023.  Het was de eerste keer dat we op ons “eigen” stuk op de Noordervaart konden vissen. Er zijn nieuwe regels om op het parcours te komen en deze werden goed opgevolgd. Probleem is wel als 2 vissers die met een auto komen in 2 verschillende vakken zitten. Deze krijgen volgende keer een sleutel mee. 

Er werd vandaag veel vis gevangen, maar ook op ons parcours veel kleine vis. De gewichten zijn niet erg hoog, maar als je met 100 visjes 2000 gram hebt heb je toch leuk gevist. 

Het was Henk Sanders (die op zijn manier) toch meerdere mooie voorns wist te vangen en daarmee het hoogste gewicht van de dag had en de wedstrijd won. In het andere vak was het Albert van Laanen die zijn vak won met 10 gram meer dan nummer 2. Kees had pech. Hij vond weinig vis in zijn net, maar vond wel een gaatje waardoor de kleine vis het net weer kon verlaten. 

In het vak van Henk werd Ramon Pasmans 2e en John van Gulik 3e. In het vak van Albert werd Hans Vissers 2e en Erwin Kirkels 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Kirkels IT services op visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst. 

Afgelopen zaterdag, 29 juli, was er het Limburgs Kampioenschap Individueel met de vaste stok aan De Noordervaart te Meijel.
Met 44 deelnemers was het Marc Theunissen die met 4760 gram Limburgs Kampioen werd, Marc proficiat!!
Van onze Meijelse vissers behaalde Charly van Rhee een 1 in zijn vak met 2880 gram en werd 4 in algemeen klassement, ook Kevin Veltmans wist zijn vak te winnen met 2470 gram en werd 5e, Albert van Lanen werd 2e in zijn vak en werd algemeen 6e, Huub Verhijden een 2 in zijn vak met 1710 gram en 9e algemeen, Erwin Kirkels een 3 in zijn vak met 2050 en 11e algemeen, Hans Vissers een 3 in zijn vak en met 2020 en 12e algemeen, Ruud Flipsen ook een 3 in zijn vak met 1060 gram en 15e algemeen, Mark Dorssers een 4 in zijn vak met 1050 gram en 20e algemeen, Gerard van Eijk een 5 in zijn vak met 1770 gram en 21e algemeen, Jan Martens een 5 in zijn vak met 1500 gram en 22e algemeen, Peter Kirkels een 6 in zijn vak met 1020 gram en 28e algemeen, Mat Leunissen een 7 in zijn vak met 1140 gram en 32e algemeen, Joep Vissers een 8 in zijn vak met 800 gram en 38e algemeen, Rob van der Meer een 9 in zijn vak met 370 gram en 42e algemeen en Gerard de Bakker een 9 in zijn vak met 330 gram en 43e algemeen

Op zaterdag 22 juli was er het Limburgs Kampioenschap Feeder Individueel en Korpsen op het Lateraalkanaal nabij Horn-Bugggenum.
Van onze vereniging deden 2 vissers mee:
Richard Knapen behaalde individueel een 12e plaats met 950 gram( 3e in zijn vak) en met het Korps werden ze 3e!!
Charly van Rhee werd individueel 5e met 2190 gram ( 2e in zijn vak) en met het Korps werd hij Limburgs Kampioen, Proficiat met dit resultaat!!!

Vandaag weer een mooie opkomst (27 deelnemers) (het is vakantie) voor de 13e wedstrijd van 2023. Iedereen had er veel zin in, maar het lijkt wel of de vis weet dat je op zondagmorgen niet moet gaan eten. Het was weer schrafelen voor een visje te vangen. Aan de parkeerplaatskant waren wel nog wat betere gewichten maar dat kwam dan door een enkele hele dikke vis. Maar ja, je moet hem wel vangen. Met een platte deed je hoog in de uitslag mee. 

Het was Albert Trines die zijn vak wist te winnen. Hij ving 5 dikke platten en had daarmee het hoogste gewicht en won de wedstrijd. In het andere vak was het Jan Beijers die zijn vak won.  

In het vak van Albert werd Sjra Dorssers met een platte van 2450 gram 2e Sjaak van Rhee met een zeelt van 2350 gram 3e. In het vak van Jan B werd Alfons Hausser 2e en Wim van Lier 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Boekhandel Coolen Puim op de Noordervaart. Laten we hopen dat we daar volop voorn(tjes) kunnen vangen. We hopen weer op een grote opkomst.                      

Vandaag weer een mooie opkomst (30 deelnemers) voor de 12e wedstrijd van 2023. Iedereen had er veel zin in, maar de vis had er helemaal geen zin in. Het was schrafelen voor een visje te vangen. Zelfs bij de plompen zat niet overal de kleine vis. Met een platte deed je hoog in de uitslag mee. De vissers die dan toch gokten op een platte werden uiteindelijk beloond. Helaas niet allemaal.  

Het was Joep Vissers die zijn vak wist te winnen. Hij ving 9 platten en had daarmee het hoogste gewicht en won de wedstrijd. In het andere vak was het Hay van Oijen die zijn vak won. Hay had een platte en een mooie Zeelt erbij. 

In het vak van Joep werd Huub Peters 2e en John van Gulik 3e. In het vak van Hay werd Tom van Lier 2e en Rob van de Meer 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Fish Inn op visvijver de Donk. Laten we hopen dat de vis dan wat actiever is. We hopen weer op een grote opkomst.                      

Afgelopen zaterdag 15 juli is het Limburgs Kampioenschap voor teams gevist aan de Noordervaart bij Meijel. Maar liefst tien verschillende teams (met vijf teamleden) streden voor het ere metaal.

De visserij was weer erg spannend te noemen. Elk grammetje kon beslissend zijn. Tussen de nummer één en nummer twee zat een verschil van dertig gram! Aan spanning geen gebrek, de visserij was misschien wat mager, maar de slimste teams kwamen nu bovendrijven! Dat resulteerde in de volgende top-3;

Nummer 1 en Limburgs Kampioen Teams 2023 is geworden HSV de Karper Voerendaal met een totaal gewicht van 13.020 gram

Nummer 2 is geworden Team Limburg 1. Dertig gram tekort ten opzichte van de winnaar maar wel een verdienstelijke 2e plaats met 12.990 gram

Nummer 3 en het brons is geworden HSV de Noordervaart 1 met 11.560 gram.
Mede door dit resultaat zijn ze geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Teams dat op 27 augustus op de Lage Vaart ter hoogte van Almere wordt vervist, alvast veel succes!!!!

Namens Sportvisserij Limburg van harte gefeliciteerd!

De gehele uitslag kunt hier terugkijken

3 plaats: HSV de Noordervaart 1

2e plaats Team Limburg 1

Limburgs Kampioen Teams 2023 HSV de Karper Voerendaal!

De uitwisselingswedstrijd met HSV De Peel, die gepland stond op het programma voor 15 juli hebben we door omstandigheden moeten verzetten naar zaterdag 22 juli.
De wedstrijd is ’s middags en de vijver zal om 11:00 uur gesloten zijn voor recreatief vissen tot 18:00 uur!!

Onder moeilijke en snikhete omstandigheden zijn afgelopen zaterdag de Limburgse Kampioenschappen voor de jeugd en de Youth Challenge gevist op de Noordervaart. Onder het deelnemersveld zaten vele (nieuwe) talenten. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Na de loting bij het clubgebouw van HSV De Noordervaart uit Meijel spoedde iedereen zich naar hun gelote stek om aan de voorbereiding te beginnen, te voeren en te wachten op het startsignaal. In de nog (koele) ochtenduren zou er nog het meest te vangen moeten zijn. Het bleek al snel dat het best sprokkelen was om nog een aardig netje vis bij elkaar te vangen. Ondanks de hitte bleef iedereen gemotiveerd en kwam de organisatie met flesjes water tegen de warmte. Er is hard gestreden en dat leverde in alle categorieën een spannende uitslag op!

In de categorie U15 werd Sem Peters de Limburgs Kampioen 2023, werd Mitchel Meisters verdienstelijk tweede en Sep Leunissen kreeg het brons omgehangen.

In de categorie U20 werd Stefan Gommans de Limburgs kampioen 2023, mocht Jeffrey Valckenborgh het zilver ophalen en werd Bram Theunissen keurig derde!

In de categorie U25 mocht Daan van Wijlick zich tot Limburgs Kampioen 2023 kronen, werd Dirk Joosten knap tweede en het brons was voor Teun Janssen.

Sem proficiat!!!!!!


Vandaag weer een mooie opkomst (33 deelnemers) voor de 11e wedstrijd van 2023. Er wordt de laatste weken veel gevist op dit parcours. Er wordt wel flink wat vis gevangen maar het zijn wel kleine visjes die gemiddeld zo n 15 gram wegen. 

Het was Siem Dorssers die zijn vak wist te winnen en ook het hoogste gewicht had en daarmee de wedstrijd won. In het andere vak was het Huub Peters die zijn goede vorm van de laatste tijd vast kon houden en zijn vak won.  

In het vak van Siem werd William Scheenen 2e en Jan Nijssen 3e. In het vak van Huub werd Albert Trines 2e (met een aantal mooie voorns) en Jan Martens 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Tom van lier Boomverzorging op visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst. Het gemiddelde ligt boven de 30 deelnemers per wedstrijd. Daar mogen we als HSV de Noordervaart trots op zijn.                      

Vandaag de 10e wedstrijd van seizoen 2023 weer 32 vissers aan de waterkant. Gisteren in de wedstijd van JD Floats werd veel kleine vis gevangen. Vandaag was dit weer het geval. Je kon wel merken dat de vis gisteren goed had gegeten in die 5 uur, want vandaag ging het toch wat moeizamer.

Het was Charlie v Rhee die constant vis ving en met 112 stuks zijn vak en dus ook de wedstrijd won. In het andere vak was het Math Pijnenburg die zijn vak won.

In het vak van Charlie werd Peter Kirkels 2e en William Scheenen 3e.

In het vak van Math werd Siem Dorssers 2e en Huub Peters 3e.

Op de site kun je de rest van de uitslag alsook de stand vinden.

Volgende week is er de wedstrijd van Top dobbers ook weer op de Noordervaart (hoge bomen) met vair. We hopen op een grote opkomst en dat er weer veel vis wordt gevangen.

Schoolvissen

Bovenstaande foto’s van het schoolvissen 2023.

Eerst krijgen maar liefst 35 kinderen les op school van 2 echte vismeesters en later kon eerst groep 8 van school gaan vissen op visvijver De Donk en 2 weken later mocht groep 7 gaan vissen.

Al met al een geslaagd evenement wat vologend jaar weer een vervolg zal krijgen. Speciaal woord van dank aan de vismeesters, de vrijwilligers van HSV De Noordervaart en de medewerking van de basischool, Bedankt allemaal!!!


Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse wedstrijd op de Noordervaart ism JD Floats in Melick. Het was Daniel Welzen die deze wedstrijd, waar veel kleine vis werd gevangen, won met 3870 gram, 2e werd Gerard van Eijk met 2530 gram, 3e Roberto Hofman met 2110 gram, bovenstaande heren werden alle 3 vakwinnaar. Charlie van Rhee werd 4e met 2810 gram, 5e Benny Koeyvoets 2400 gram, 6e Lucien de rade 2040 gram, 7e William Scheenen 2620 gram, 8e Hans Vissers 2270 gram, 9e Thijs Geurten 1450 gram, 10e Leon Maassen 2370 gram, 11e Jan Martens 2150 gram, 12e Rob v/d Meer 1030 gram, 13e Mat Leunissen 1900 gram, 14e Henk Sanders 1610 gram, 15e Jan Klein Zieverink 810 gram, 16e Hans D Breitbach 1580 gram, 17e Huub Verhijden 1340 gram, 18e Frans van Deur 590 gram, 19e Jan Roelofs 1540 gram, 20e J.Hamaeckers 1290 gram, 21e Gerrit van Bakel 460 gram, 22e Simon v/d Kolk 1460 gram, 23e Ruud Flipsen 990 gram, 24e T.Ortmann 360 gram, 25e Jack Nouwen 1190gram, 26e M.Janssen 630 gram, 27e J.v/d Moosdijk 350 gram, 28e Noud van Dijk 1060 gram, 29e Artur Mroz 410 gram, 30e M.Bindels 220 gram, 31e Jan Beijers 890 gram, 32e F.Remolde 220 gram, 33e D.Pilartz 130 gram, 34e Toon van Oijen 90 gram, 35e Viko Dohmen, Harrie Suylen, M.Langen en H.Kurvers geen vis ter weging aangeboden.

Sponsorwedstrijd.

Op 17 juni was er weer de jaarlijkse Sponsorwedstrijd en deze keer waren er 7 koppels die de strijd met elkaar aangingen.
Het was het koppel William en schoonzoon Roy die met 6390 gram 1e werden.

2e werd het koppel Math en Tom die 5290 gram bij mekaar wisten te hengelen, 3e Wim( Lavendel Plus) en Jan met 4060 gram, 4e John(Sanders Electrotechniek) en Hans met 3910 gram, 5e Huub en Gerrit( Alterna) met 1090 gram, 6e Rob en Noud met 840 gram, 7e Nobby en Kees met 410 gram.

Afgelopen zaterdag 24-6-2023 was er weer de jaarlijkse Peel en Maaswedstrijd en ditmaal op visvijver de Breeerpeel in Helden.
De vangsten waren niet al te best maar zoals altijd komt er bij elke wedstrijd wel een winnaar naar boven.
Ditmaal was het Albert Trines die met 5300 gram overduidelijk 1e werd, Albert proficiat!!, 2e werd Marc van Rens met 2800 gram, 3e Rick van Grimbergen met 2025 gram, 4e Alfons Hauser met 1925 gram, 5e Huub Peters met 1850 gram, 6e Ger Smets 1625 gram, 7e Marc Dorssers 1525 gram, 8e Martin Sanders met 350 gram, 9e Theo de Bock met 300 gram, 10e Henk Sanders 200 gram, 11e Sjaak Maassen 125 gram, 12e Jan Klein Zieverink 75 gram, 13e Hay van Oijen en Cor v/d Weide 25 gram, 15e Jos van Eekeren/Stef van Grimbergen 10 gram, 17e John van Gullik, No Kurvers, Sjra Dorssers en Math Verhaegh allemaal geen vis ter weging aangeboden.
Ondanks de magere vangsten toch een leuke wedstrijd wat volgend jaar zeer zeker een vervolg krijgt!!!

Na 3 wedstrijden werd de stand opgemaakt en de nieuwe Koning 2023 en dat al voor de 6e keer in zijn vis carrière  werd Gerard van Eijk. Hij viste in 3 wedstrijden 30.010 bij elkaar.

2e werd Albert Trines met 16.540 en 3e werd Math Pijnenburg met 16.340

Koning 2023 Gerard van Eijk.

Vandaag alweer de 9e wedstrijd van de zomercompetitie 2023. Het was erg warm vandaag en 26 vissers hadden zich gemeld om nog een gooi te doen naar het Koningschap. De warmte werd ook gemerkt door de vissen want de vangsten waren niet zoals we verwacht hadden. De platten hadden er al helemaal geen zin in en de kleine vis moest vandaag voor velen het gewicht maken.

Het was John van Gulik die toch een paar platten wist te vangen en daardoor het vak en de wedstrijd van vandaag won. In het andere vak was het Hans Vissers die het vak won met opvallend veel kleine vis.

In het vak van John werd Huub Peters 2e en Jan Nijssen 3e.

In het vak van Hans werd Ruud Flipsen 2e en Jan Beijers 3e.

Op de site kun je de rest van de uitslag vinden alsook de stand.

Volgende week is de wedstrijd van de Groenteboerderij en deze zal gevist worden op de Noordervaart achter de hoge bomen. Vair is in deze wedstrijd toegestaan. We hopen weer op een grote opkomst.

Team Top Competitie

Het 2e weekend van de Team Topcompetitie is weer vervist en wel nabij Spannenburg op het Prinses Margrietkanaal.
Charlie van Rhee , uitkomend voor Team Limburg 2, had een goed weekend door een 4 en een 1 te vissen in zijn vak, door dit goede weekend staat Charlie in het tussenklassement op een podiumplek namelijk 3e, een prima prestatie tot nu toe.
Danny Flipsen, yutkomend voor Team Limburg 1 behaalde een 7 en een 3 in zijn vak en staat nu 24e met 25 punten.
Mat Leunissen, uitkomend voor Team Lemmens Diest,deed dit weekend niet mee en staat op een 74e plaats.

In het tussenklassement staat Limburg 2, met Charly op een 3e plaats, Limburg 1 met Danny op een 6e plaats en Lemmens Diest met Mat op een 12e plaats.

Het volgende weekend is eind september en wel op het Lateraalkanaal nabij Horn!!

3e wedstrijd Team of the Year

Eind mei was er de 3e wedstrijd van de Team of the Year competitie en wel op het Prinses Margrietkanaal.
Mat Leunissen behaalde een 9e plaats in zijn vak met het team De Voorn. Danny Flipsen behaalde een 7 in zijn vak met team Limburg 1 en Charly van Rhee een3 in zijn vak en Kevin Veltmans een 5 in zijn vak, beide voor team Limburg 2
Na deze 3e wedstrijd staat Limburg 1 op de 1e plaats en Limburg 2 op de 6e plaats en De Voorn op een 11e plaats.
Na de zomervakantie zijn er nog 2 wedstrijden te vissen en kan er nog van alles gebeuren in het klassement, wordt vervolgd!

Vandaag alweer de 8e wedstrijd van seizoen 2023. Weer een grote opkomst van 31 deelnemers.

De vangsten waren vandaag wat minder dan de vorige keer. Het was Gerard van Eijk die de vis bij zich kon krijgen en een flink aantal brasems wist te vangen en met afstand de wedstrijd won. Vandaag niet de pech dat ze los gingen Gerard!! In het andere vak was het William Scheenen die de goede vorm op de vijver weer te pakken heeft en zijn vak wist te winnen.

In het vak van Gerard werd Jan Martens 2e en Ruud Flipsen 3e.

In het vak van William werd Huub Peters 2e en John van Gulik 3e.

Op de site kun je de rest van de uitslag vinden alsook de stand.

Volgende week is er de 3e Koningswedstrijd en zal er bekend worden wie onze nieuwe Koning wordt. We hopen weer op een grote opkomst.

Vandaag onder een stralende zon en een klein briesje was het weer een drukke bezetting aan de waterkant. Weer 30 deelnemers voor de 7e wedstijd van 2023. De afgelopen week was het met het oefenen zeer matig. Zeker wat voorn betreft. Iedereen moest alles uit de kast halen om een paar ons bij elkaar te vissen. Wat opviel was dat er hier en daar ook een groot aantal grondels werden gevangen. Met het peuteren aan de kant werden wel veel heel kleine voorntjes gevangen. Helaas zaten die niet overal.

Totaal winnaar vandaag met veel vis werd Sjra Dorssers. Proficiat. Het andere vak wist Huub Peters te winnen.

In het vak van Sjra werd Peter Kirkels 2e en Noud van Dijk 3e. In het vak van Huub werd Gerard van Eijk 2e en Hans Vissers 3e. Op de site vind je de totale uitslag met de gewichten en ook de stand. Volgende week gaan we naar visvijver de Donk voor de 2e Koningswedstrijd van JD FLoats. We hopen weer op een grote opkomst.

Afgelopen zaterdag, 10 juni, was er de jaarlijkse koppelwedstrijd op visvijver De Donk.
Deze editie was er voor gekozen om ’s morgens om 10 uur te beginnen tot 14:00 uur en gezien de hoge temperaturen was dit geen onverstandige keuze.
Er waren 18 koppels en het was het koppel Jan en Nic Martens die flink uithaalde en met 16 kilo en 630 gram overduidelijk eerste werden, mannen proficiat!!
2e werd het koppel( 1e in jun vak) Sjra Dorssers/Albert Trines met 5330 gram, 3e Leo van Grunsven /Toon Daniels met 8230 gram, 4e Henk en Jan Nijssen met 4620 gram, 5e Hennie Daniels en Huub Peters met 8220 gram, 6e Gerrit v/d Werf en Ad van Doormalen met 3720 gram, 7e Joep Vissers/Martijn van Lieshout 5580 gram, 8e Siem en Mark Dorssers met 3600 gram, 9e Bart Roost /William Scheenen 5500 gram, 10e Wiel Heldens en Toon van Oyen met 3370 gram, 11e Mat Leunissen en Gerard van Eijk met 3300 gram, 12e Siem en Math Pijnenburg met 2910 gram, 13e Chris en Rob v/d Meer met 2810 gram, 14e Martijn en Martin Sanders met 2420 gram, 15e Frits Rooijakkers en Henk Sanders met 2050 gram, 16e Alfons Hauser en John van Gullik met 660 gram, 17e Jack van Rijt en Ruud Flipsen 860 gram en 18e Will en Mien Rutter met 220 gram. Al met al een geslaagde koppelwedstrijd en tot volgend jaar!!!

Viscursus

Afgelopen dinsdag 6 juni is de Jeugdcommissie weer begonnen met hun programma en deze avond stond er een viscursus op het programma.
Hier kwamen verschillende onderdelen van het vissen aan bod o.a het uitloden van de dobber, een tuigje maken, een haakje aan een lijntje bevestigen en het onthaken van een vis. Ook werd er natuurlijk nog gevist en daar werd het uitpeilen en het onthaken van de gevangen vis geleerd en ook hoe je een made aan de haak moest doen, al met al een zeer leerzame avond en de volgende activiteit staat gepland op 13 juni wanneer er een bekerwedstrijd op het programma staat: Zorg dat je om 17:30 op de vijver bent en dan wordt er gevist van 18:00-20:00 uur, tot dan!!!!

Schoolvissen.

Afgelopen 5 juni was er op school weer Schoolvissen voor de geinteresseerden van Groep 7 en 8.
Er waren maar liefst 35 jongens/meisjes die interesse hadden om deze les, verzorgd door 2 echte vismeesters van Sportvisserij Limburg.
Ze leerden van alles over de vis zoals visherkenning, de anatomie van de vis, hoe ze hun zuurstof uit het water halen en ook leerden ze veel over het nut van de waterplanten( waar deze allemaal voor dienen) en ook werd er aandacht gegeven aan het feit dat de mens te gast is in de natuur en dat je er zuinig mee om moet gaan en daarbij hoort natuurlijk ook het opruimen van je visstek als er rommel ligt.
Al met al een zeer geslaagde visles die een vervolg kreeg aan visvijver De Donk waar groep 8 ( groep 7 komt op een later tijdstip vissen op visvijver De Donk). Er werden vele vissen uit het water gehengeld door de jongens/meisjes en iedereen keerde met een goed gevulde “goodie bag “( tijdens de visles op school gekregen van de vismeesters,) naar huis.
Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar!!!!

Aanstaande zaterdag is visvijver De Donk tot 15:00 uur gesloten in verband met een Koppelwedstrijd met veel deelnemers.
Na 15:00 uur is de vijver weer vrij om te vissen.

Schoolvissen

Op maandag 5 juni was er voor de schooljeugd van groep 7 en 8 , voor de geinteresseerden, een visles op school met 2 echte vismeesters.
Met 35 aandachtige kinderen kregen ze les over de vissen,de kenmerken van de vis, de planten in het water en waar ze allemaal voor dienden, hoe een vis te onthaken en nog veel meer zaken die met het vissen te maken hebben. Na deze les gingen de jongens en meisjes van groep 8 naar visvijver De Donk( groep 7 gaat op een later tijdstip naar visvijver De Donk om te vissen) en nadat de hengels met de tuigjes uitgedeeld waren ging men naar de waterkant waar onder leiding van vrijwilligers van HSV De Noordervaart de hengels klaargemaakt werden, uitgelegd hoe je moest peilen en toen…….vissen maar.
Er werd door iedereen goed vis gevangen en na een 2-tal uurtjes vissen bleek dat er bijna 150 vissen uit het water waren gehengeld, dus voor de vissertjes een zeer geslaagde middag

Afgelopen zaterdag, 3 juni, was er de 1e wedstrijd, van de 2, in het kader van de uitwisseling met HSV De Peel uit Deurne. Er waren 25 deelnemers en het Johan van Haaren die met 6055 gram de wedstrijd wist te winnen, op de 2e plaats Henk van Helmond met 5460 gram en het podium, geheel voor rekening van HSV De Peel, was voor Frank Tempelaars met 4485 gram, 4e Jan Nijssen met 4280 gram, 5e Alfons Hauser 4030 gram, 6e Mat Leunissen 2310 gram, 7e Hans Vissers 2770 gram, 8e Mat Pijnenburg 1470 gra, 9e Gerrit v/d Werf 2090 gram, 10e Bennie Bots 1450 gram, 11e William Scheenen 1450 gram, 12e Rob Bakker 1870 gram, 13e Martin Hoskins 1460 gram, 14e Martin Sanders 1145 gram, 15e Gerrit van Moorsel 1310 gram, 16e Ad van Doormalen 350 gram, 17e Tonnie Hoefnagels 480 gram, 18e Albert Trines 335 gram, 19e Rob v/d Meer 380 gram, 20e Leo van Grunsven 285 gram, 21e Jan Klein Zieverink 220 gram, 22e Hay van Oijen 245 gram en gedeeld 23e John van Gullik, Piet Lintermans en Noud van Dijk helaas geen vis ter weging aangeboden. Al met al een leuke wedstrijd en de 2e weedstrijd staat gepland in juli en wel op visvijver De Donk, veel succes!!

Er was vandaag weer een grote opkomst (33 deelnemers) voor alweer de 6e wedstrijd van 2023. De vis had er zin in en er werd vandaag goed gevangen. In totaal 130 kg. In vak A 90 kg en vak B 40 kg.

Het was vandaag Albert Trines die het hoogste gewicht van de dag bij elkaar ving. Hij bleef Math Pijnenburg maar net met 390 gram voor en dat op een gewicht van 15 kg.

In het andere vak wist Erwin Kirkels het hoogste gewicht te vangen. In het vak van Albert werd Math Pijnenburg 2e en Gerard van Eijk 3e. In het vak van Erwin werd Alfons Hauser 2e en Sjra Dorssers 3e. Op de site vind je de totale uitslag met de gewichten en ook de stand. Volgende week gaan we naar de Noordervaart (achter de hoge bomen) voor de wedstrijd van Johnny Sanders. We hopen weer op een grote opkomst.

Vandaag weer een mooie opkomst (28 deelnemers) voor de 5e wedstrijd van 2023. Het Deurnes kanaal in het voorjaar altijd moeilijk om er een visje te vangen. De muggen wisten ons wel te vangen en menigeen is lekgestoken. In het begin een paar vis en dan is de vis op. Als je geluk hebt vang je er dan nog een paar meer, maar overal is het hetzelfde scenario. Voor William Scheenen was het een topdag. Hij ving als enige van begin tot eind vis en had een mooi net vis bij elkaar. In het andere vak was het Hans Vissers die voor de 2e keer het vak op het Deurnes Kanaal wist te winnen. Hij moest flink peuteren om er deze keer met de winst vandoor te gaan. Stef van Grimbergen had pech en loste een mooie zeelt en een brasem. In het vak van William werd Peter Kirkels 2e en Jan Martens 3e. In het vak van Hans werd Gerrit van de Werf 2e en Wim van Lier 3e. De rest van de uitslag met de gewichten kun je vinden op de site. Volgende week is er de 1e Koningswedstrijd van JD Floats op Visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst en een spannende strijd over 3 wedstrijden. 

TOP