Yoeri van Lieshout Hanenwedstrijd

/ / HSV

Afgelopen zaterdag, 18 december, was er weer de Hanenwedstrijd en werd er gestreden om de Yoeri van Lieshout wisseltrofee. Na een kort moment van stilte voor Yoeri werd er begonnen met loten en gingen de vissers hoopvol naar de waterkant van visvijver De Donk. Er werd beter gevangen als de week ervoor tijdens de Snertwedstrijd toen maar 2 vissers vis ter weging konden aanbieden: nu waren het 10 vissers die 1 of meerdere vissen wisten te vangen.
Het was William Scheenen die met precies anderhalve kilo de wedstrijd wist te winnen, 2e werd Hans Vissers met 360 gram, 3e Jan Nijssen met 1060 gram, 4e Wim van Lier met 130 gram, 5e Peter Kirkels met 570 gram, 6e Jan Klein Zieverink met 90 gram, 7e Toon van Ooyen met 190 gram, 8e Gerard de bakker De overige deelnemers konden geen vis ter weging aanbieden ook al hadden er wel veel wat “tikjes “op de dobber gezien maar te weinig om daar op te slaan.
Tijdens de prijsuitreiking werden de prijswinnaars beloond met rijk gevulde hanenbillen schalen gesponsord door Johnny van Lieshout, Johnny bedankt!!!