Team Topcompetitie

/ / HSV

Afgelopen weekend , 23/24 september was er weer het laatste weekend van de Team Topcompetitie. Zoals gebruikelijk de laatste jaren wordt deze wedstrijd op het Lateraalkanaal gehouden nabij Horn. Van onze vereniging doen er ook een paar vissers mee, verdeeld over een paar teams. Zo viste Danny Flipsen op de zaterdag voor Team Limburg 1 een 7 in zijn vak met 4330 gram en Charlie van Rhee met Team Limburg 2 een 3 in zijn vak met 5180 gram. Mat Leunissen, vissend voor Lemmens Diest viste dit weekend niet. Op de zondag viste Danny een 10 in zijn vak met 1900 gram en Charly wederom een 3 in zijn vak met 3440 gram.
Nadat de wedstrijd van zondag vervist was werd het eindklassement bekend van deze Team Topcompetitie zowel individueel als team.
Bij de Teams werd HSV De Karper uit Voerendaal 1e, met Ramon Pasmans. Het Team Limburg 2, met Charly van Rhee, werd 3e en Danny Flipsen met het team Limburg 1 werd 5e en Mat Leunissen met het team werd 13e in het eindklassement.

Voor wat betreft het individuele klassement, over 6 wedstrijden, werd Charlie van Rhee 6e, een prima prestatie, Danny Flipsen werd 25e en Mat Leunissen werd 80e.