Persbericht Zomerviskaravaan 26 juli visvijver De Donk Meijel.

/ / HSV

ZOMERVISKARAVAAN KOMT IN MEIJEL


Ben jij gek van sportvissen, niet ouder dan 14 jaar en wil je daar meer over weten?

In samenwerking met HSV de Noordervaart wordt een supergaaf VIS-event georganiseerd op dinsdag 26 juli aan visvijver De Donk, Donkersveld 24 te Meijel. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan.

Het JeugdVISevent duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. DUS JE MOET JE WEL AANMELDEN VOOOR DIT EVENEMENT OP : www.stekkie.nl

De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.

Over de ZomerVISkaravaan
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september meerdere ééndaagse VIS-events plaats. Op ieder event worden diverse activiteiten georganiseerd. Onder andere het maken van een vissentuigje, leren behandelen en juist onthaken van een gevangen vis, leren werpen op targets en zelf een visje vangen!

Zelf vissen!

Onder begeleiding van VISmeesters en VISjuffen vissen de kinderen ook zélf!

Alle deelnemende kinderen gaan naar huis met een rijk gevulde goodiebag en maken ook kans op een gratis hengel!

Inschrijven vol=vol

Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle VIS-events is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8 t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma (hansma@sportvisserijnederland.nl) of George Hampsink (hampsink@sportvisserijnederland.nl), tel. 030-6058400. Óf via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl !