Limburgs Kampioenschap Feeder

/ / HSV

Afgelopen zaterdag, 30 juli, heeft het Open Limburgs Kampioenschap Feedervissen plaatsgevonden aan het Lateraalkanaal te Horn. Het drieëndertig tellende deelnemersveld begon vol goede moed. De vangstberichten waren de week vooraf erg wisselvallig. Van slecht tot zeer goed. Het zou een spannende wedstrijd worden en de verschillen klein, zo was de verwachting.

Ondanks de prachtige weersomstandigheden (misschien wel te prachtig) kwam er over het gehele wedstrijdparcours mondjesmaat vis binnen. Een grote brasem kon al een groot verschil uitmaken. De vangst bestond uit brasem, voorn, baars en grondels. Een enkele mooie voorn of brasem gaf het verschil in de uitslag goed weer.

Uiteindelijk was het Jorg Nelissen die met de individuele titel aan de haal ging. Met een paar mooie voorns en brasems was het net genoeg voor het kampioenschap. Bij de teams ging HSV Leudal 1 met de titel aan de haal.

Van onze vereniging deden 3 leden mee:
Charlie van Rhee, Kevin Veltmans en Richard Knapen. De individuele klassering was dat Charlie 13e werd met 2355 gram, Kevin 19e met 1500 gram en Richard 28e met 170 gram.
Bij de Korpsen( 5 korpsen) eindigde Charlie en Kevin met hun team een 2e plaats en Richard een 5e plaats.

De top drie teams: v,l,n,r: HSV de Noordervaart, HSV Leudal 1, HSV de Forel Reuver