Joep Vissers wint 3e herfstwedstrijd JD Floats op de Noordervaart

/ / HSV

Vandaag weer een mooie opkomst (32 deelnemers) voor de 26e en laatste wedstrijd van 2023.  In tegenstelling tot vorige week was het in het A vak vandaag echt schrafelen om een visje te vangen. In het B vak werd deze keer redelijk gevangen met een paar hoge  uitschieters. 

Het was Joep Vissers die vandaag een mooi net voorn wist te vangen en zijn vak alsook de wedstrijd wist te winnen. In het andere vak was het Hans Vissers die zijn vak wist te winnen. 

In het vak van Joep werd Jan Beijers 2e  (waar zat de vis?) en werd Ruud Flipsen 3e. In het vak van Hans werd Rene Schattorie 2e en werd Marc Dorssers 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de eindstand kun je vinden op onze site.  

Herfstkampioen over 3 wedstrijden werd Hans Vissers met 6 punten. 2e werd Peter Kirkels met 9 punten en 3e werd William Scheenen met 11 punten.  

De zomercompetitie over 26 wedstrijden (min 3 slechtste resultaten) waaraan in totaal 45 vissers deelnamen werd gewonnen door Peter Kirkels met 90 punten. 2e werd Hans Vissers met 95 punten en 3e werd Huub Peters met 107 punten. Hierbij mag vermeld worden dat nr 1-2-3 een waardebon t.w.v. 79 euro kregen van Kroon huidinstituut. 

We hebben een prachtig visseizoen achter de rug. De opkomst was gemiddeld boven de 30 deelnemers per wedstrijd. Na de laatste wedstrijd en prijsuitreikingen kregen alle deelnemers die 16 wedstrijden of meer gevist hadden een goed gevulde levensmiddelentas met nog een waardebon van de Jumbo. We kunnen zeggen dat het een zeer geslaagd seizoen was. Dit gaan we proberen te evenaren in het seizoen 2024. 

Groet wedstrijdcommissie Jan en Peter.