Inschrijven ONK Vijvervissen 2022

/ / HSV

Na de geslaagde eerste editie in 2021 organiseren de zeven federaties ook dit jaar weer een ONK Vijvervissen in samenwerking met Sportvisserij Nederland. Na de selectiewedstrijden staat de grote finale gepland op zaterdag 8 oktober op het complex van de Berenkuil in Putten. De organisatoren hebben een mooie prijzentafel geregeld.

Sportvissers die Nederlands Kampioen Vijvervissen willen worden, kunnen zich voor de finale plaatsen via deelname aan de selectiewedstrijden die verspreid over Nederland plaatsvinden. Een geldige VISpas is vereist om daaraan mee te kunnen doen.
Data en locaties
De selectiewedstrijden voor Limburg vinden plaats op de volgende data en locaties:

Sportvisserij Limburg:
o25 juni: HSV de Forel, Reuver (20 plaatsen) inschrijven klik hier.
o26 juni: HSV de Vriendenkring, Tienray (20 plaatsen) inschrijven klik hier.
o26 juni: HSV de Heksenberg, Heerlen (30 plaatsen) inschrijven klik hier.

Selectieregels
Inschrijven kan op de websites van de organiserende federaties via de link achter de betreffende wedstrijd (hierboven). Hierbij geldt ‘vol=vol’, dus wacht niet te lang! In totaal kunnen 56 vissers aan de finale meedoen. Hoeveel vissers zich per wedstrijd voor de finale kunnen kwalificeren, hangt af van het aantal beschikbare visplaatsen die dag. Dit precieze aantal wordt ’s morgens vóór iedere wedstrijd bekend gemaakt en bedraagt minimaal een vijfde van het aantal deelnemers die dag.
Reglementen
Het reglement kan per vijver licht verschillen en hangt af van eventuele aanvullende voorwaarden bij de betreffende vijver. De maximale henggellente van dertien meter geldt voor iedere wedstrijd. Het reglement per wedstrijd vind je op de website van de organisator(en). Klik hier voor het reglement van de landelijke finale.