Henk Sanders wint wedstrijd Boekhandel Coolen-Pluim op de Noordervaart.

/ / HSV

Vandaag weer een mooie opkomst (32 deelnemers) voor de 14e wedstrijd van 2023.  Het was de eerste keer dat we op ons “eigen” stuk op de Noordervaart konden vissen. Er zijn nieuwe regels om op het parcours te komen en deze werden goed opgevolgd. Probleem is wel als 2 vissers die met een auto komen in 2 verschillende vakken zitten. Deze krijgen volgende keer een sleutel mee. 

Er werd vandaag veel vis gevangen, maar ook op ons parcours veel kleine vis. De gewichten zijn niet erg hoog, maar als je met 100 visjes 2000 gram hebt heb je toch leuk gevist. 

Het was Henk Sanders (die op zijn manier) toch meerdere mooie voorns wist te vangen en daarmee het hoogste gewicht van de dag had en de wedstrijd won. In het andere vak was het Albert van Laanen die zijn vak won met 10 gram meer dan nummer 2. Kees had pech. Hij vond weinig vis in zijn net, maar vond wel een gaatje waardoor de kleine vis het net weer kon verlaten. 

In het vak van Henk werd Ramon Pasmans 2e en John van Gulik 3e. In het vak van Albert werd Hans Vissers 2e en Erwin Kirkels 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Kirkels IT services op visvijver de Donk. We hopen weer op een grote opkomst.