Danny Flipsen wint 3e en laatste Herfstwedstrijd en is daarmee Herfstkampioen!!

/ / HSV

Afgelopen zondag was er de laatste Herfstwedstrijd op de Noordervaart op het Meijels stuk. De laatste 2 weken ervoor was het nog zeer goed vis vangen maar afgelopen zondag was het beduidend minder: Zou de vis al aan het wegtrekken zijn?
Het was Danny die met 4760 gram 1e werd in zijn vak, in het andere vak was het Huub Peters die met 3770 gram ook zijn vak wist te winnen. 2e in hun vak werden Peter Kirkels met 3280 gram en Hans Vissers met 2990 gram en 3e Mat Pijnenburg met 3080 gram en Ramon Pasmans met 2810 gram.
Na deze laatste Herfst wedstrijd werd bekend wie er Herfstkampioen was en het was met 6 punten Danny Flipsen die Herfstkampioen was, Danny proficiat!! 2e was het Peter Kirkels met 7 punten en 3e Jan Martens met 12 punten.
Hiermee kwam ook een eind aan de zomercompetitie van afgelopen seizoen en willen we de wedstrijd commissie en diegene die deze commissie hebben bijgestaan hartelijk danken voor hun inzet en het welslagen van dit seizoen, Heren hartelijk bedankt!!
Ook willen we de vele wedstrijdvissers bedanken voor hun sportieve strijd met elkaar in deze zomercompetitie.
Aanstaande vrijdag 28 october om 20:00 uur is er weer de jaarlijkse wedstrijdvissersvergadering waarin weer alles besproken wordt voor het volgend jaar voor wat betreft de zomercompetitie( Ja, het is net afgelopen de zomercompetitie en er wordt weer meteen alles besproken voor het nieuwe seizoen!!)
Heren vissers allemaal bedankt en voor diegene die meedoen aan de wintercompetitie veel succes!!!