Danny Flipsen 11e met Team Limburg 1 op WK voor Clubs.

/ / HSV

In het weekend van 23/24 juli was er in Belgie( in Ronquires nabij Brussel) het wereldkampioenschap voor teams. Van onze vereniging deed Danny Flipsen meee met team Limburg 1. Zij wisten in een deelnemersveld van 33 teams uit de hele wereld een 11e plaats te bemachtigen na een weekend vissen.

Het was een zeer taaie visserij waarbij de voorn en brasems het lieten afweten dit weekend( enkele plekken uitgezonderd) en waarbij de zwartbekgrondel het meest gevangen visje was. Zo had Danny de 2e dag 302 grondels in 4 uurtjes vissen wat goed was voor een 3 in zijn vak. Helaas had hij de 1e dag een 14 in zijn vak net als een andere teamlid en de 2e dag viel er ook een 11 te noteren en moesten ze het met een 11e plaats in het eindklassement doen wat het team een beetje tegenviel daar ze er meer van verwacht hadden.

Nederland was met 2 teams vertegenwoordigd op dit WK en het 2e team ( Maver-Zammataro) wist beslag te leggen op de wereldtitel na een zinderende ontknoping op de 2e dag waar het team 2 Italiaanse teams nog voorbij ging, heren proficiat!!!