Albert Trines wint wedstrijd Fish Inn Outdoor op visvijver de Donk

/ / HSV

Vandaag weer een mooie opkomst (27 deelnemers) (het is vakantie) voor de 13e wedstrijd van 2023. Iedereen had er veel zin in, maar het lijkt wel of de vis weet dat je op zondagmorgen niet moet gaan eten. Het was weer schrafelen voor een visje te vangen. Aan de parkeerplaatskant waren wel nog wat betere gewichten maar dat kwam dan door een enkele hele dikke vis. Maar ja, je moet hem wel vangen. Met een platte deed je hoog in de uitslag mee. 

Het was Albert Trines die zijn vak wist te winnen. Hij ving 5 dikke platten en had daarmee het hoogste gewicht en won de wedstrijd. In het andere vak was het Jan Beijers die zijn vak won.  

In het vak van Albert werd Sjra Dorssers met een platte van 2450 gram 2e Sjaak van Rhee met een zeelt van 2350 gram 3e. In het vak van Jan B werd Alfons Hausser 2e en Wim van Lier 3e

De rest van de uitslag met de gewichten alsook de stand kun je vinden op onze site. De volgende week is er de wedstrijd van Boekhandel Coolen Puim op de Noordervaart. Laten we hopen dat we daar volop voorn(tjes) kunnen vangen. We hopen weer op een grote opkomst.