Team Limburg 1 Nederlands Kampioen Teams.

/ / HSV

Afgelopen weekend werd het 3e en laatste weekend vervist in het kader van de Team Topcompetitie.
Van onze verenigingen deden 10 leden mee in verschillende teams.
Team Limburg 1, met Danny Flipsen in de gelederen, wist deze competitie winnend af te sluiten en dat betekent dat zij volgend jaar naar het WK voor teams mogen in Gent(BE). Dit team zou aankomende week ook vertrekken naar Servie voor daar het WK te vissen( Team Limburg 1 had vorig jaar ook de Team Topcompetitie gewonnen) maar doordat Servie op code oranje ging( Corona maatregelen) konden zij dus niet gaan.
In het individuele klassement wist Danny 24e te worden.
Team Limburg, met Charlie van Rhee in de gelederen, behaalde een 7e plek in het eindklassement. Charlie werd individueel 20e in het eindklassement.
Team Limburg 3, met Hans Vissers, Gerard van Eijk, Kevin Veltmans, Jan Nijssen, Rob Bakker en reserve Sjaak van Rhee, werd 8e in het eindklassement. Hans werd 33e, Gerard 34e, Kevin 37e, Jan 39e Rob 74 en Sjaak 83e in het individuele eindklassement.
Team Lemmens-Diest ( met Mat Leunissen) werd 12e in het klassement en individueel werd Mat 58e. Team Garbolino-Sensas Nederland, met Siem Dorssers, werd 13e in het klassement en individueel werd Siem 65e.