weekverslag wedstrijd

 

ZOMERCOMPETITIE 2018.

CATCH UP 3.

Het was deze zondag tijdens de laatste wedstrijd van de zomercompetitie niet zo goed als de week ervoor. Het was Peter Kirkels die met 2 brasems erbij 1e werd met 6060 gram, 2e Mat Leunissen met 1313 gram en 3e Johnny van Lieshout met 4780 gram: zo zie je duidelijk het verschil als er in vakken gevist wordt, Mat Leunissen wint nu zijn vak en wordt 2e terwijl hij, zonder in vakken te vissen, 7e zou zijn geworden.
Na de wedstrijd werd ook bekend wie er Herfstkampioen was geworden: Johnny van Lieshout met 69 pnt, 2e William Scheenen en 3e Huub Peters.
Aanstaande zondag begint de eerste wedstrijd van de wintercompetitie en de loting is om 07:15 uur in clubgebouw, veel succes!!

CATCH UP 2.

Ook deze zondag werd er goed vis gevangen, nou nee erg goed. Zeker links van ut weegske was het super: met 14 vissers aan die kant werd er bijna 60 kilo aan voorns gevangen!!! Rechts was het ieder minder. Het was Huub Peters die met 6592 gram overduidelijk eerst werd. Aanstaande zondag de laatste wedstrijd van het seizoen en weer op de Noordervaart.  Succes!!!

CATCH UP 1.

Net als de vorige week tijdens de Groenteboerderij Meijel wisselbekertroffee werd er tijdens de 1e Catch Up wedstrijd goed voorns gevangen op de Noordervaart. Het was Noud van Dijk die op de "Kop" eerste werd met 3334 gram aan mooie voorns( normaal is de kopplek qua voorns om een wedstrijd te winnen wat moeilijke stek), 2e werd William Scheen met 2462 gram en hierdoor is hij met bijna 100% aangrenzende zekerheid de nieuwe Clubkampioen van HSV De Noordervaart Meijel 2018. 3e werd Rob van der Meer met 3120 gram. Volgende week weer de Noordervaart, succes!!

DE HEERE VAN MEIJEL.

Op deze zondag was het weer goed toeven aan de Noordervaart. Er waren 25 vissers die genoten van de zon en van de vele vis die werd gevangen. Er werd bijna 60 kg vis gevangen en de hoofdmoot bestond uit voorn. Toch bijna 2 en een halve kilo vis gemiddeld, niet slecht. Het was Peter Kirkels die met bijna 5700 gram aan voorns de wedstrijd naar zich toe trok en 1e werd, 2e Jan Nijssen met bijna 5 kilo en 3e Johnny van Lieshout met bijna 4 en een halve kilo. Aanstaande zondag staat de Noordervaart weer op het program en dan in het kader van de YD Security wisseltroffee, veel succes!!

TOM BAKKER STOFFERING.

Afgelopen zondag was er de laatste wedstrijd van de zomercompetitie 2018 op visvijver De Donk, de vangsten waren niet zo goed als bij de koppelwedstrijd. Toch had deze wedstrijd ook eeen winnaar en deze keer was het William Scheeenen met 4390 gram, 2e werd Hans Vissers met 2392 gram en 3e Mark Dorssers met 3368 gram.
Aanstaande zondag staat de Noordervaart weer op het program, veel succes!!

KONING 2.

Het was goed toeven aan de Noordervaart: zowel qua weer en qua vangsten. Er werd zeer goed voorn gevangen, maar ook 2 bonusvissen. En door deze bonussen werden ze ook 1 en 2 in de daguitslag. Het was Hans Vissers die de 2e Koniongswedstrijd won voor William Scheen, het verschil was maar 24 gram!! Aanstaande zondag staat er de laatste wedstrijd op het programma op visvijver De Donk van deze zomercompetitie. Veel succes!!

LAVENDEL PLUS.
Het was aan de ene kant van de vijver "sjravele"en aan de andere kant werd er qua gewicht nog wat gevangen. Het was Johnny van Lieshout die 1e werd met 5758 gram, 2e was Huub Peters met 2502( hij maakte een 1 in het vak aan de parkeerplaats kant), zo groot was het verschil tussen de overkant en de parkeerplaats kant, 3e werd Rob Bakker, aan de ovekant, met 4269 gram. Aaanstaande zondag weer de Noordervaart waar het er op lijkt dat de voorns weer goed te vangen zijn!! Tot zondag en succes!!

BRORD MARTENS.

Op deze mooie zondagmorgen waren de vangsten niet zo geweldig als 2 weken terug. Toch wisten meer als de helft van het aaantal vissers een gewicht te noteren van meer als 1 kilo.
Het was Charlie van Rhee die met een "platte"en een "lauw" erbij winnaar werd met 4639 gram, 2e werd Theo Janssen met 2406 gram en 3e werd Peter Kirkels met 2410 gram. Aanstaande zondag staat visvijver De Donk weer op het programma in het kader van de Lavendel Plus wedstrijd, veel succes!!

DRE DERIKX BOOMKWEKERIJEN.

Op 12 augustus was visvijver De Donk weer het strijdtoneel en het was aan de parkeerplaats kant zeer slecht, aan de overkant was het een stuk beter. Het was Hay van Oyen die met ruim 6 kilo deze wedstrijd wist te winnnen op grote afstand gevolgd door Johnny van Lieshout die met 3949 gram 2e werd en Huub Peters met 3854 gram die daarmee 3e werd. Aanstaande zondaag is de Noordervaart weer het wedstrijdparcours en eens kijken of de vangsten dan weer net zo goed zijn als 2 weken geleden, tot dan!!

UW SLAGER VAN DE BEUKEN.

Afgelopen zondag, 5 augustus, was het verrassend goed op De Noordervaart. Er werd met 23 vissers meer als 70 kg vis gevangen. Het was John van Gulick die met 5809 gram eerste werd, met 137 gram minder was het William Scheenen die 2e werd en 3e werd op de staart Peter Kirkels met 4823 gram. Aankomende zondag staat visvijver De Donk weer op het programma en wel in het kader om de Dre Derikx Boomkwekerijen troffee, tot dan!!

BOEKHANDEL COOLEN - PLUIJM.

Op deze mooie zondag waren er toch weer 26 deelnemers die met hoge verwachtingen naar visvijver De Donk togen: maar de meesten kwamen bedrogen uit.Het was deze keer eens dat de vis aan de parkeerplaats kant het beter deed als aan de overkant. Het was Mark Dorssers die met 5077 deze wedstrijd wist te winnen, 2e werd Gerrit van de erf met 2460 en 3e William Scheenen met 3744 gram. Aanstaande zondag staat de Noordervaart eer op het program, veel succes!!

MISTER X.

Het was deze zondag, met 20 vissers aan de waterkant ondanks de vacanties, erg mauw aaan de Noordervaart: er was 1 brasem gevangen en voor de rest was het allemaal klein spul.Het was Jan Beijers, op 1, die met een brasem erbij de wedstrijd wist te winnen met 2440 gram, 2e werd William Scheenen met 1547 gram en 3e Mat Leunissen met 1532 gram en hierna gingen de geichten al gaau onder de kilo. Aanstaande zondag is er weer een wedstrijd op visvijver de Donk, veel succes!!

JOHAN DIERENWINKEL.

Op deze warme zondag waren er 20 deelnemers aan de waterkant te vinden op visvijver De Donk. Er waren 9 Meijelse deelnemers verhinderd daar zij deelnamen aan het Limburgs Kampioenschap Vijvervissen in Tienraij. Het was Mat Pijnenburg die deze wedstrijd op zijn naam wist te zetten met 5039 gram, 2e werd Haij van Oijen met 3981 gram en 3e werd Huub Peters met 4352 gram. Aanstaande zondag staat er weer een wedstrijd op het programma en wel op de Noordervaart in het kader van de Mystery X bokaal, tot dan!!

TOP DOBBERS.

Tijdens deze 2e vair wedstrijd waren de vangsten niet om over naar huis te schrijven. Ondanks dat er "gemaaid" was vielen dde vangsten enorm tegen, er was zelfs nog niet 1 bonusvis gevangen! Het moest dus gebeuren met de kleine vis en hierin was Albert van Lanen heel erg goed in bedreven: met 1503 gram aan voornamelijk alvers werd hij 1e. Peter Kirkels kon met 1356 gram aan kleine vis in hetzelfde vak Albert nog volgen en werd 3e. Mat Leunissen was de nummer 1 in het andere vak met 822 gram en paktte zodoende de 2e plaats. Aankomende zondag staat visvijver De Donk weer op het programma en wel in het kader van de Johan's Hengelsport bokaal. Veel succes!!

EYE ON SIGN BELETTERINGEN.

Op deze mooie zondagmorgen waren de vangsten op de Noordervaart niet om over naar huis te schrijven. Het was Rene Schatorie die op stek 1 (de verwachtingen die werden uitgesproken dat hier de winnaar zou zitten) met 4104 gram eerste werd met 2 brasems erbij, 2e werd op de staart van het andere vak, Peter Kirkels met 1170 gram, en 3e Ruud Flipsen met 2263 gram en 4e Mat Pijnenburg op de "kop"van het andere vak met 1035 gram. Aanstaande zondag is er weer een "vair"wedstrijd op de Noordervaart op hetzelfde traject, veel succes!!

 

JOHNNY SANDERS .

Het was op deze zondag een 2 deling qua vangsten: bij de parkeerplaats was het zeer matig en tegenover de parkeerplaats( aan de Donk zijde) waren de vangsten niet slecht te noemen: in die zin dat de verschillen wel erg groot waren tussen deze 2 vakken. Hert was Coen van Bommel die met de hoogste eer ging strijken en met 5241 gram op stek 3 de wisseltroffee in ontvangst mocht nemen, 2e werd Noud van dijk op "60"met 4211 gram en 3e was het Jan Nijssen met 4708 gram.  Aanstaande zondag is er weer eens een wedstrijd op de Noordervaart waar weer eens gevist maag worden met de "vair". Veel succes!!

GROENTEBOERDERIJ MEIJEL .

Het was deze zondag niet al te best op visvijver De Donk. Op 1 plaats na: op nr 1 zat Huub Peters die met bijna 17 kilo de wedstrijd overtuigend won. Aan de parkeerkant zijde was het helemaal slecht daar er daar geen enkele brasem werd gevangen!! Aan de overzijde was de bonusvis wel vangbaar.  Aankomende zondag weer een wedstrijd op visvijver De Donk en wel in het kader om de Johnny Sanders wisselbokaal, veel succes!!

 KONING 1.

Op deze dag die gerommel begon was het zeer slecht voor wat betreft de vangsten op de Noordervaart. Er waren liefst 8 "nullen" te noteren. Zou het te maken hebben dat de paai net achter de rug is en dat de vis nog een beetje "ziek "is en dat er veel alg in het kanaal zit( wat ook voor de vis natuurlijk voedsel is?) Het was Huub Peters die "op de kop" maar liesft 8220 gram wist te noteren en daarmee alvast voorzichtig een gooi doet naar het Koningsschap 2018 van HSV De Noordervaart. Aankomende zondag staat visvijver De Donk weer op het programma en wel in hdet kader van de Groenteboerderij Meijel wisseltroffee. Veel succes!!

ALTERNA 2.

Op deze zondag was het Danny Flipsen die op "hotspot"nr 60 de eerste plaats voor zich op wist te eisen met een gewicht van 7680 gram, dit was ook voldoende om na 2 wedstrijden , de wisselbeker te winnen. Er waren deze morgen 30 vissers aan de waterkant en de vangsten waren erg wissselvallig maar in de breedte viel het ietwat tegen.
Aanstaande zondag staat de eerste Koningswedstrijd op het programma en wel op de Noordervaart,veel succes!!

ALTERYD SECURITY 1.

De vangsten waren niet echt geweldig deze zondag: bij Levels werd door 12 vissers samen iets meer als 4500 gram gevangen en op het traject aan de Vieruitersten 3500 gram. maar zo als altijd was er vandaag ook een winnnaar. Het was Jozef van Lieshout die de wedstrijd won met 852 gram, op de voet gevolgd door zijn zoon Johnny met 824 gram.Aankomende zondag staat visvijver De Donk weer op het programma, veel succes!!

ORANJE HOTEL.

Op deze mooie 1e Pinksterdag, met 31 deelnemers aan de waterkant, was het Sjaak van Rhee die op nummer 60 de winst naar zich toe trok en er met de eerste prijs vandoor ging. Sjaak had 7152 gram, 2e werd William Scheenen met 5020 gram en die daardoor nog steviger op de 1e plaats in het tussenklassement staat, 3e Henk Sanders met 4528 gram die daardoor William nog in het viezier heeft. Aankomende zondag staat het Deurneskanaal weer op het programma en wel in het kader van de 1e wedstrijd om de YD Security wisselbeker, veel succes!

VAN RIJT AUTOMATISERING.

Op deze druilerige zondagmorgen waren de vangsten ietwat beter als de 1e wedstrijd op het Deurneskanaal, in de breedte gezien. Er waren geen "nullen"te noterren! Er was 1 uitschieter qua gewicht en dat was Joep Vissers die met 2580 gram eerste werd, 2e was het William Scheenen met 1294 gram en 3e Jan Nijssen met 1165 gram en hierna gingen de gewichten al dink onder de kilo.

Aanstaande zondag staat er weer een wedstrijd op visvijver De Donk op het programma en wel in het kader van de Dre Derikx Boomkwekerijen wisseltroffee, veel succes!!

ALTERNA 1 WEDSTRIJD.

Op deze mooie zondagmorgen was het goed toeven aan de waterkant. Zo dacht de vis er ook over: goed toeven en meer met andere dingen bezig zijn dan met het eten van wat de vissers op hun voerstek hebben neergedropped. Het was op plaatsen sjravelen en op een paar andere plaatsen was het wel de dikke bonusvis die wat meer deed azen.Het was Henk Sanders die met 5320 gram deze westrijd wist te winnen Aanstaande zondag met moederdag is er weer een wedstrijd op het Deurneskanaal en wel in het kader van de Van Rijt Automatisering wisselbokaal, veel succes!!

 

 ORANJE HOTEL WEDSTRIJD.

Op deze regenachtige zondagmorgen was het Gerard van Eijk die bij "Levels" een dikke roofblei wist te vangen en daarmee ook de wedstrijd naar zich toetrok met een gewicht van 2402 gram, op plek 2 was ook een bonusvin die het gewicht maakte: Peter Kirkels ving een snoekje. Voor de rest van de deelnemers was het peuteren voor eeen visje te verschalken
Aanstaande zondag staat De Donk weer op het programma en wel de 1e wedstrijd van de Alterna Wisseltroffee, veel succes!!!

RABOBANK PEEL&MAAS WEDSTRIJD.

Op deze zonnige zondag was het goed toeven aan de waterkant. De vis werkte op sommige stekken goed mee en op andere was het wat minder. Op veel plaatsen werd er kleine vis gevangen en dan vooral op half water. Op een aantal plaatsen was de brasem ook in meerdere exemplaren aanwezig. Zo was het Erwin Kirkels die op nr.22 8074 gram aan vis wist te vangen waaronder meerdere brasems. Evenals op stek nummer 7 waar Mat Pijnenburg met 7756 gram 3e werd.Ook werd er vis kort aan de kant gevangen, hier is het water toch wat armer dan op open water, zeker als de wind er geen vat op heeft en de zon er goed op schijnt. Aankomende week gaan we weer naar het Deurneskanaal waar de heren van de onderhoudsploeg weer een traject hebben uitgezet en volgens de laatste berichten is er al vis te vangen! Tot zondag op het mmoiste stukje natuur van Meijel.