Selectie & NK

NK VASTE STOK EN NK FEEDER PRINSES MARGRIETKANAAL D.D 1 SEPTEMBER.

Tijdens dit NK hebben de vissers van HSV De Noordervaart zich van hun goede kant laten zien:
Op de zaterdag was het de beurt aan de vaste stok mannen en het was Danny Flipsen die zijn vak wist te winnen en 4e individueel werd bij de senioren op dit NK, net buiten het podium. Siem Dorsers behaalde een 3 in zijn vak en werd 15e totaal, Jan Nijssen 31e, Coen van Bommel 35e, Marc Dorssers 55e, Charlie van Rhee 58e, Gerard van Eijk 88e en Ruud Flipsen 100e. Tijdens dit NK deden 130 vissers mee.

Bij het NK Feeder behaalde Charlie een 1 in zijn vak en werd 3e op dit NK en dus podiumplaats, Charlie proficiat!!! Danny Flipsen behaalde een 2 in zijn vak en werd 7e totaal, Rob Bakker werd 22e in totaal en Mat Leunissen 59e in een deelnemersveld van 120 feederaars.

NK KORPSEN.

Tijdens dit NK vor korpsen op het Noordhollands kanaal bij West Graftdijk werd het team van HSV De Noordervaart, met Jan Nijssen, Charlie van Rhee en Danny Flipsen en Jochem Drescher en Ron Steijvers 4e met 23 punten. Ze werden buiten het podium gehouden doordat ze minder totaalgewicht hadden dan de nu huidige nummer 3.
Het team HSV Viscollege VNK, met Coen van Bommel in de gelederren, werd 10e tijdens dit NK.

TEAM HSV DE NOORDERVAART LIMBURGS KAMPIOEN KORPSEN.

Ook op zaterdag 13 juli was er het Limburgs Kampioenschap Krpsen op het Lateraalkanaal. Nadat ze vorig jaar een half puntje tekort kwamen lukte het ddit jaaar wel en werden ze Limburgs Kampioen bij de Korpsen en zijn ze nu geplaatst voor het NK voor teams dat later in het jaar wordt gehouden.
Mannen proficiat en veel succes toegewenst!!

tn Korpsen 2019
vlnr: Charlie van Rhee,Danny Flipsen,Jan Nijssen,Jochem Drescher en Ron Steijvers.

CHARLIE VAN RHEE LIMBURGS KAMPIOEN INDIVIDUEEL.

Afgelopen zaterdag, 13 juli was er de Selectie op het Lateraal kanaal, nabij Horn, voor zowel het Individueel kampioenschap als voor het kampioenschap bij de Korpsen.

Voor Charlie van Rhee verliep deze wedstrijd zeer goed: met 2 bonusvissen erbij werd hij overduidelijk 1e en daarmee, voor het 2e jaaar op rij, Limburgs Kampioen met de vaste stok.

Om het Meijels feestje nog meer cachet te geven was het Siem Dorssers die zich knap naaar het zilver vistte, Mannen proficiat en trek dit door naar het Nederlands Kampioenschap dat op zaterdag met Meijelse kermis vervist wordt oop het Prinses Margrietkanaal nabij Kootstertille!!

tn Individueel 2019

vlnr: Juul Slabbbers, Charlie van Rhee, Siem Dorssers

 

ERWIN KIRKELS 2e LIMBURGS KAMPIOENSCHAP VIJVERVISSEN.

Op zondag 7 juli was er het Limburgs Kampioenschap Vijvervissen op de vijver in Reuver. Het was Erwin Kirkels die de Meijelse eer hoog hield door knap 2e te worden op dit LK met ruim 10 kilo, Erwin proficiat!!

tn Erwin LK

Erwin links op de foto.

CHARLY VAN RHEE LIMBURGS KAMPIOEN FEEDER.

Op zaterdag 6 juli werd er op het Lateraalkanaal de selectie Feeder gehouden Individueel en Korpsen.
Individueel werd Charly van Rhee, net als vorig jaar, Limburgs Kampioen Feeder.

Charly van harte gefeliciteerd!!!

tn Feeder Charlie

Winnaar Charly in het midden met de "telder".

 

TEAM HSV DE NOORDERVAART LIMBURGS KAMPIOEN.

Op zaterdag 6 juli werd het korps van HSV DE Noordervaart Limburgs Kampioen Feeder bij de Korpsen. Ook deze wedstrijd werd vervist op het Lateraalkanaal.

Het team bestaat uit Rob Bakker, Charly van Rhee, Danny Flipsen en Jochem Drescher.  Mannen proficiat!!

tn Feeder Korps

vlnr: Charly van Rhee, Danny Flipsen, Rob Bakker en Jochem Drescher

 

COEN VAN BOMMEL WINT SELECTIE KORPSEN MET ZIJN TEAM.

Ook Coen van Bommel behaalde een goed resultaat door met zijn team de selectie te winnen en hierdoor plaatsing voor het NK Korpsen afdwong, Coen proficiat!!! ( Rechts is Coen)

tn Coen selectie

 

 

SELECTIE VISVIJVER DE DONK.

Op een mooie zomerdag op 23 juni werd er door 22 vissers gestreden voor een ticket naar het NK.
Er werd in 2 vakken gevist en in een vak(tegenover de parkeerplaats) werd redelijk goed vis gevangen.
In dit vak was het Noud van Dijk die wist te winnen met ruim 12 kilo.

In het andere vak was het Huub Peters die met ruim 11 kilo de vakwinst naar zich toe trok.

Na de wedstrijd werd bekend dat de onderstaande 6 vissers zich hadden geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap dat op 31 augustus wordt gevist op het Prinses Margrietkanaaal te Kootstertille:

Erwin Kirkels, Siem Dorssers, Johnny van Lieshout, Jan Nijssen, Gerard van Eijk en Ruud Flipsen.

Vanaf deze plaats alvast veel succes toegewenst!!!SELECTIES 2019

Bij het dobbervissen wordt er in 2019 op 3 vijvers gevist, tevens zal er een selectiewedstrijd plaatsvinden aan het Lateraalkanaal te Horn. Omdat het 2 aparte Limburgse Kampioenschappen betreft kunnen vissers aan beide wedstrijden deelnemen. Wel dient vooraf aangegeven te worden welke selectie wedstrijd wordt aangemerkt als wedstrijd voor plaatsing naar NK. Plaatsing voor het Open NK kan maar op eeen selectiewedstrijd worden afgedwongen. Bij alle wedstrijden geldt: Indien men zich plaatst voor het NK dan dient na afloop van de prijsuitreiking het inschrijfgeld voor het NK te worden voldaan.


SELECTIEWEDSTRIJDEN SENIOREN VIJVER.

Op 22 juni zijn er weer de selectiewedstrijden vijver en wel in Tienraij, Heerlen en Meijel.

De wedstrijden worden gevist van 11:00 uur - 15:00 uur.

De opening is om 09:00 uur en om 09:30 uur is de deelnemerskaarten uitreiking en dan kan men naar de stek gaaan om op te bouwen. Om 10:50 uur is aanvang zwaar aanvoeren en om 11:00 uur is aaanvang wedstrijd.

Reglement:

Tienraij:

Max 1kg gebruiksklaar voer(inclusief pellets en granen) Max 0,5ltr aas. Muggenlarven en tubifex verboden

Heerlen:

Max 2,5kg gebruiksklaar voer(inclusief pellets en granen) Max 1ltr aas

 

Meijel:

Max 1kg gebruiksklaar voer(inclusief granen) Max 0,5ltr aas. Pellets, tubifex en muggenlarven verboden.

Aanmelden kan via mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfgeld is €13,00 en moet overgemaakt worden op Rekeningnummer NL75RABO0133417549 tnv HSV De Noordervaart met als vermelding Selectie Vijver of Selectie Lateraalkanaal.
Betaling dient 2 weken voor de wedstrijd te gebeuren.

Als men zich op gegeven heeft ontvangt men de overige wedstrijd info.


SELECTIEWEDSTRIJDEN LATERAALKANAAL INDIVIDUEEL/KORPSEN.

De selectiewedstrijd individueel en Korpsen vindt plaats op 13 juli op het Lateraalkanaal bij Horn.

Er wordt gevist van 11:00 - 15:00 uur.
Plaats van samenkomst is Cafe het Veerhuis in Buggenum en de zaal is open vanaf 06:30 uur.om 07:45 uur worden de deelnemerskaarten uitgedeeld en kan men naar het wedstrijdwater. Om 10:50 uur kan er zwaar aangevoerd worden en om 11:00 uur vind de aanvang van de wedstrijd plaats.

Het inschrijfgeld bedraagt €13,00 euro en voor het Korps €50,00( betaalt de vereniging). Een korps bestaat uit 5 vissers en 1 reserve
Inschrijvingen dienen voor 26 juni te gebeuren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfgeld  moet overgemaakt worden op Rekeningnummer NL75RABO0133417549 tnv HSV De Noordervaart met als vermelding Selectie Korps of Selectie Lateraalkanaal.
Betaling dient 2 weken voor de wedstrijd te gebeuren.

Als men zich opgegeven heeft krijgt men verdere wedstrijdinfo.

 

SELECTIEWEDSTRIJD FEEDER EN FEEDER KORPSEN.

 

De selectiewedstrijd Feeder individueel en Korpsen vindt plaats op 6 juli op het Lateraalkanaal bij Horn.

 

Er wordt gevist van 10:30 - 15:30 uur. Plaats van samenkomst is Cafe het Veerhuis in Buggenum en de zaal is open vanaf 06:30 uur.om 07:45 uur worden de deelnemerskaarten uitgedeeld en kan men naar het wedstrijdwater. Om 10:20 uur kan er zwaar aangevoerd worden en om 10:30 uur vind de aanvang van de wedstrijd plaats.

 

Het inschrijfgeld bedraagt €13,00 euro en voor het Korps €75,00. Een korps bestaat uit 4 vissers.  Inschrijvingen dienen voor 20 juni te gebeuren via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inschrijfgeld  moet overgemaakt worden op Rekeningnummer NL75RABO0133417549 tnv HSV De Noordervaart met als vermelding Selectie Feeder of Selectie Feeder Korpsen. Betaling dient 2 weken voor de wedstrijd te gebeuren.

 

Als men zich opgegeven heeft krijgt men verdere wedstrijdinfo.


SELECTIEWEDSTRIJDEN JEUGD: U15, U20, U25.

De selectiewedstrijden jeugd vinden plaats op 11 mei in de Schippershaven te Roermond en 29 juni  aan de Zuid Willlemsvaart te Weert.

Inschrijfgeld is €5,00 en uiterste inschrijfdatum is 25 april via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U15: max 13 jaar op 31 december van het  jaar voorafgaande aan de selectie

U20: max 18 jaar op 31 december van het jaar voorafgaande aan de selectie

U25: max 23 jaar op 31 december van het jaar voorafgaande aan de selectie.

Als men zich opgegeven heeft krijgt men alle wedstrijdinfo!!